Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Shop/AcasaAVONOferteLivrare/PlataContact
produse-online.eu
manichiura oja permanenta.jpgmanichiura oja semipermanenta.jpgnuante oja permanenta.jpg
Oja Permanenta vs. Oja Semipermanenta De multe ori ati auzit denumirea de oja semipermanenta sau oja permanenta si de fiecare data v-ati intrebat care este diferenta intre cele doua??? In continuare va voi enumera asemananrile intre cele doua si diferenta. Ei bine, iata asemanarile:
  • amandoua se usuca in lampa UV 1-3 min sau in lampa LED 30 sec, in functie de specificatiile producatorului.
  • oja permanenta si oja semipermanenta au cosistenta unui gel UV mai fluid. As putea spune ca amandoua au cosnistenta unei oje normale care nu se usuca niciodata la aer.
  • amandoua rezista pe unghii intre 2-4 saptamani daca se aplica corect urmand pasii indicati de producator.
  • nici una din ele nu se toceste la varf si trebuie intretinuta culoarea pentru ca unghia a crescut destul de mult si se vede urat la cuticula.
  • amandoua ofera rezistanta unghiilor scurte si le ajuta sa creasca fara sa se rupa sau exfolieze, oferind ungiei suportul de care are nevoie. (exceptie fac unghiile foarte degradate si exfoliate in profunzime, acestea necesitand un suport de vitamine si intaritori pentru a se regenera)
  • nici una nu ingalbeneste unghia naturala daca este aplicata corect cu primer, strat de baza
Si acum diferenta:
  • uneia i se spune Oja PERMANENTA, iar celeilalte i se spune Oja SEMIPERMANENTA.
Etapele aplicarii ojei permanente: 1. Se curata unghia naturala si se matuieste cu un buffer. 2. Se degreseaza unghia cu cleanser si se aplica un strat de primer sau bond aid. Daca aveti primer sau bond aid cu uscare in lampa UV, uscati timp de 1-2 min in lampa UV . Daca aveti primer sau bond aid cu uscare la aer asteptati 15-20 seunde sa se usuce la aer. 3. Se aplica stratul de baza - Base Coat si se usuca in lampa UV timp de 2 min sau LED timp de 30 secunde, in functie de instructiunile producatorului*. 4. Se aplica un strat subtire de oja permanenta si se usuca timp de 2 min in lampa UV sau 30 sec in lampa LED, se aplica al doilea strat subtire si se usuca timp de 2 min in lampa UV sau 30 sec in lampa LED. 5. Se aplica un strat de Top Coat se sigileaza varful ungiei cu top-ul si se usuca in lampa, in functie de instructiunile producatorului*. *timpul necesar uscarii este trecut pe fiecare sticluta, in functie de specificatiile producatorului, se degreseaza stratul gras doar daca se specifica de catre producator. Acum va doresc spor la cumparaturi!
oja semipermanenta lily angel.jpg oja permanenta.jpg unghii negre oja permanenta.jpg