Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Shop/AcasaAVONOferteLivrare/PlataContact
produse-online.eu
INSTRUCTIUNI DE APLICARE UNGHII FALSE CU GEL
1. Se taie unghia naturala la marimea corespunzatoare - maxim 1 mm. Este de preferat sa impingeti cuticulele cu ajutorul unui betisor din lemn sau daca doriti sa le taiati sa o faceti cu o zi inainte de aplicarea gelului.
2. Apoi se pileste usor suprafata unghiei pana nu mai are luciu, cu ajutorul unui buffer (alb sau roz). Unghia trebuie sa fie mata, poroasa.
3. Se curata unghia de praf cu pensula, periuta de unghii sau cu ajutorul unui servetel de manichiura umezit cu solutie degresanta cleaner/cleanser.
4. Se aplica un strat subtire de primer pe unghia naturala, fara a atinge cuticulele sau pielea. Primerul mareste aderenta intre unghia naturala si gelul UV ce urmeaza sa fie aplicat.
5. Se aplica pe unghie primul strat subtire de gel transparentgel de baza sau baza de unghii pentru gel UV cu ajutorul pensulei. Excesul de gel se curata cu ajutorul unui betisor din lemn. Apoi se usuca in Lampa UV timp de 2 minute.
6. Apoi se fixeaza un sablon sub varful unghiei naturale.
7. Acum se aplica un strat mai gros de gel transparent pentru a construi unghia, atat cat o dorim de lunga, ghidandu-ne dupa gradatiile de pe sablon. Daca doriti un model french varful unghiei se poate construi cu gel alb si restul se construieste cu gel transparent. Curatam iar excesul de gel si introducem mana in lampa UV timp de 2 minute.
8. Se indeparteaza sabloanul, se curata reziduul gras, rezultat in urma uscarii de pe suprafata unghiei, cu cleaner.
9. Acum se da forma unghiei cu ajutorul frezei de unghii si finisarea se face prin pilire cu ajutorul pilei sau bufferului. Se indeparteaza praful cu periuta de unghii sau cu ajutorul unui servetel de manichiura umezit cu solutie degresanta cleaner/cleanser.
9. Acum e momentul in care se face desenul unghiei, se aplica accesoriile dorite de clienta.
10. Dupa efectuarea modelului dorit se aplica un strat de gel transparent pentru a sigila modelul. Se usuca in lampa UV timp de 2 minute. Se poate aplica la final un strat de top coat pentru mai multa rezistenta si un luciu aparte.
Invata cum sa folosesti gelul UV pentru constructia unghiilor false, lampa UV pentru uscarea gelului UV, ojei permanente sau semipermanente sau gelului colorat pentru unghii, pensulele pentru unghii, pe scurt inveti cum sa ai o manichiura perfecta cu unghii frumoase si lungi tot timpul.
Descarca etapele aplicarii ojei permanente si gelului UV