Folie Transfer Unghii
Shop/AcasaOferteCatalog produseAplicare unghiiAplicare unghiiOja Permanenta vs. Oja semipermanentaDespre noiDespre noiHarta siteTOP ProduseGuestbookLivrare/PlataContact
produse-online.eu
COSUL MEU
Bine ati venit pe produse-online.eu, magazinul online de cosmetice si produse pentru unghii! Avem produse cosmetice de calitate la preturi accesibile. Oferim o gama larga de cosmetice pentru ingrijirea unghiilor, cosmetice pentru fata, cosmetice pentru ingrijirea corpului.
VA DORIM CUMPARATURI PLACUTE SI VA MAI ASTEPTAM PE LA NOI!
Doriti sa aveti un mic salon de infrumusetare acasa? Magazinul de cosmetice online va vine in ajutor si va aducem acasa produsele cosmetice si tot ce va trebuie, ca sa va rasfatati in voie.
machiaj profesional.jpg
19
Cod articol: ft

Folie Transfer Unghii

Folia de transfer pentru unghii este o aplicatie ce se foloseste in Nail Art este moderna si rezistenta. Disponibila in diverse modele si culori, fiecare folie are o lungime de aproximativ 1 m.
4.50 RON cu TVA
3.63 RON fără TVA
Model


Cantitate:
19 23 Folie transfer 61 Folie transfer 6 Folie transfer 53 Folie transfer 57 Folie transfer 1 Folie transfer verde Folie transfer brun roscat Folie transfer albastru Folie transfer 50 Folie transfer 27 Folie transfer 20 Folie transfer 17 Folie transfer 10 Mov Folie transfer 7 Roz
Descriere:
Folia de transfer pentru unghii este o aplicatie ce se foloseste in Nail Art este moderna si rezistenta. Disponibila in diverse modele si culori, fiecare folie are o lungime de aproximativ 1 m. Instructiuni de folosire: Unghiile trebuie sa fie curate si uscate. Pe unghia finisata (inaintea ultimului strat de gel sau top coat) se aplica un strat de adeziv pe toata suprafata unghiei sau in forma unui model pe care il doriti, french sau orice alt model tip Nail art. In momentul aplicarii adezivul are o culoare de alb laptos, cand se usuca la aer, in aprox 30 secunde, el devine transparent. Aplicati peste suprafata cu adezivul uscat o bucata de folie speciala cu modelul in sus, apoi prindeti coltul foliei si inlaturati-l cu o miscare rapida. Veti constata ca folia ramane lipita de unghie in zona unde s-a aplicat adezivul. Sigilati modelul cu un strat de gel transparent, top coat sau lac de unghii transparent. Curatati varful unghiei cu ajutorul betisorului.

curier.jpg
GRATUIT pentru comanda peste 150 lei!!!
posta ro.jpg
GRATUIT pentru comanda peste 80 lei!!!